Všeobecné zásady ochrany osobných údajov

GDPR

ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

 

Tieto zásady používania súborov cookies vysvetľujú, čo sú súbory cookies a ako ich používame, typy súborov cookies, ktoré používame, čiže informácie, ktoré zhromažďujeme pomocou súborov cookies a ako sa tieto informácie používajú, a ako kontrolovať preferencie súborov cookies. Ďalšie informácie o tom, ako používame, uchovávame a uchovávame vaše osobné údaje v bezpečí, nájdete v našich Všeobecných zásadách ochrany osobných údajov nižšie.

Svoj súhlas s vyhlásením o súboroch cookies na našej webovej stránke môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať. Viac o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracúvame osobné údaje, nájdete v našich Všeobecných zásadách ochrany osobných údajov nižšie.

Váš súhlas sa vzťahuje na nasledovnú doménu: atelierdaria.sk
Váš aktuálny stav: Súhlas akceptovaný.
Ak chcete prispôsobiť preferencie súhlasu súborov cookies, kliknite na tlačidlo „Prispôsobiť“ nižšie

ČO SÚ COOKIES?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa používajú na ukladanie malých častí informácií. Sú uložené vo vašom zariadení, keď sa webová stránka načíta do vášho prehliadača. Tieto súbory cookies nám pomáhajú správne fungovať, zvyšovať bezpečnosť, poskytovať lepšiu používateľskú skúsenosť a porozumieť tomu, ako webová stránka funguje a analyzovať, čo funguje a kde je potrebné zlepšiť.

AKO POUŽÍVAME COOKIES?

Ako väčšina online služieb, aj naša webová stránka používa cookies prvej a tretej strany na niekoľko účelov. Cookies prvej strany sú väčšinou potrebné na to, aby webová stránka fungovala správnym spôsobom, a nezhromažďujú žiadne vaše osobné údaje. Súbory cookies tretích strán používané na našej webovej lokalite slúžia najmä na pochopenie toho, ako webová lokalita funguje, ako s našou webovou stránkou komunikujete na zabezpečenie našich služieb, poskytovanie reklám, ktoré sú pre vás relevantné, a celkovo na poskytovanie lepšieho a vylepšeného používateľa, ako aj skúseností, ktoré pomôžu urýchliť vaše budúce interakcie s našou webovou stránkou.

AKÉ TYPY COOKIES POUŽÍVAME?

Nevyhnutné: Niektoré súbory cookies sú nevyhnutné na to, aby ste mohli využívať plnú funkčnosť našej stránky. Umožňujú nám udržiavať používateľské relácie a predchádzať akýmkoľvek bezpečnostným hrozbám. Nezhromažďujú ani neuchovávajú žiadne osobné údaje. Tieto súbory cookies vám napríklad umožňujú prihlásiť sa do svojho účtu a pridať produkty do košíka a bezpečne zaplatiť (v prípade, že by sme prevádzkovali eshop).

Výkonnostné: Používajú sa na pochopenie a analýzu kľúčových indexov výkonnosti webových stránok, čo pomáha zlepšovať užívateľskú skúsenosť pre návštevníkov.

Funkčné: Toto sú súbory cookies, ktoré pomáhajú určitým nepodstatným funkciám na našej webovej stránke. Tieto funkcie zahŕňajú vkladanie obsahu, ako sú videá, alebo zdieľanie obsahu webovej stránky na platformách sociálnych médií.

Analytické: Tieto súbory cookies ukladajú informácie, ako je počet návštevníkov webovej lokality, počet jedinečných návštevníkov, ktoré stránky webovej lokality boli navštívené, zdroj návštevy a podobne. Tieto údaje nám pomáhajú pochopiť a analyzovať výkonnosť webovej lokality.

Reklamné: Súbory cookies reklamy sa používajú na doručenie návštevníkom prispôsobených reklám na základe stránok, ktoré navštívili predtým, a na analýzu efektívnosti reklamnej kampane.

Ostatné: Ostatné nekategorizované súbory cookies sú tie, ktoré sa analyzujú a zatiaľ neboli zatriedené do kategórie.

TYPY COOKIES NA NAŠEJ STRÁNKE:

COOKIE KATEGÓRIA DĹŽKA TRVANIA POPIS
_ga Analytické 2 roky Súbor cookie _ga nainštalovaný službou Google Analytics počíta údaje o návštevníkoch, reláciách a kampaniach a tiež sleduje používanie stránky pre analytický prehľad stránky. Súbor cookie ukladá informácie anonymne a priraďuje náhodne vygenerované číslo na rozpoznanie jedinečných návštevníkov.
_ga_09JETRZZS4 Analytické 2 roky Tento súbor cookie je nainštalovaný službou Google Analytics.
_gat_gtag_UA_203109869_1 Analytické 1 minúta Nastavený spoločnosťou Google na rozlíšenie používateľov.
_gid Analytické 1 deň Súbor cookie _gid nainštalovaný službou Google Analytics ukladá informácie o tom, ako návštevníci používajú webovú stránku, a zároveň vytvára analytickú správu o výkonnosti webovej lokality. Niektoré zo zhromažďovaných údajov zahŕňajú počet návštevníkov, ich zdroj a anonymne navštevované stránky.
cookielawinfo-checkbox-necessary Nevyhnutné 11 mesiacov Tento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbory cookie sa používajú na uloženie súhlasu používateľa s ukladaním súborov cookie v kategórii preferencií „Nevyhnutné“.
cookielawinfo-checkbox-performance Nevyhnutné 11 mesiacov Tento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Výkonnostné“.
cookielawinfo-checkbox-functional Nevyhnutné 11 mesiacov Súbor cookie je nastavený na základe súhlasu so súbormi cookie GDPR na zaznamenanie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Funkčné“.
cookielawinfo-checkbox-analytics Nevyhnutné 11 mesiacov Tento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Analytické“.
cookielawinfo-checkbox-advertisement Nevyhnutné 1 rok Tento súbor cookie nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent sa používa na zaznamenanie súhlasu používateľa s cookies v kategórii preferencií „Reklamné“.
cookielawinfo-checkbox-others Nevyhnutné 11 mesiacov Tento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Ostatné“.
CookieLawInfoConsent 1 rok Zaznamená predvolený stav tlačidla príslušnej kategórie a stav CCPA. Funguje iba v koordinácii s primárnym súborom cookie.
viewed_cookie_policy Nevyhnutné 11 mesiacov Súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent a používa sa na uloženie toho, či používateľ súhlasil alebo nesúhlasil s používaním súborov cookie. Neuchováva žiadne osobné údaje.

AKO MÔŽEM KONTROLOVAŤ PREFERENCIE SÚBOROV COOKIES?

Ak sa neskôr rozhodnete zmeniť svoje preferencie počas relácie prehliadania, môžete na svojej obrazovke kliknúť na kartu „Nastavenie súborov cookies“. Tým sa znova zobrazí oznámenie o súhlase, ktoré vám umožní zmeniť vaše preferencie alebo úplne odvolať váš súhlas. Okrem toho rôzne prehliadače poskytujú rôzne spôsoby blokovania a odstraňovania súborov cookies používaných webovými stránkami. Môžete zmeniť nastavenia svojho prehliadača tak, aby blokoval alebo vymazával cookies. Ak chcete zistiť viac o tom, ako spravovať a odstraňovať súbory cookies, navštívte stránky wikipedia.org alebo allaboutcookies.org.

 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

PREVÁDZKOVATEĽ

Zásady ochrany osobných údajov zabezpečuje firma Darina Komjátiová – Ateliér Daria,  IČO: 52 066 860 DIČ: 108 151 67 11, miesto podnikania Popradská 64/H, Košice 040 11, ktorá je prevádzkovateľom osobných údajov, ktoré bude spracúvať v súlade s príslušnými právnymi predpismi.

Prevádzkovateľ  postupuje  pri  spracovaní  osobných   údajov   v   súlade   s   príslušnými   právnymi  predpismi  Slovenskej  republiky a s  legislatívou  Európskej  únie a v maximálnej miere dbá na súkromie dotknutých osôb a na ochranu ich osobných údajov, ktoré jej boli poskytnuté a ktoré spracúva.

 

DÔVODY SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Spracúvanie získaných a poskytnutých osobných údajov je súčasťou našej činnosti. Bez poskytnutia osobných údajov a bez ich spracúvania  by  sme  našim  klientom a ostatným dotknutým osobám nemohli poskytnúť naše služby v požadovanom rozsahu.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Ide najmä o kontaktné údaje (meno, sídlo, adresa, e-mail) a fakturačné údaje (IČO, DIČ, IČ DPH, číslo účtu). Tieto údaje sú nevyhnutné na účely poskytovania objednaných služieb.

 

ROZSAH OSOBNÝCH ÚDAJOV A ÚČELY SPRACOVANIA

Účely spracovania osobných údajov sú nasledovné

  • poskytovanie služieb
  • plnenie zmluvy
  • marketingové účely (zasielanie noviniek, newsletterov, informácií)

Vaše osobné údaje  alebo fakturačné údaje nevyhnutne potrebujeme, aby sme splnili zákonné povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov. Pre tieto účely od vás vyžadujeme:

  • Osobné údaje – meno a priezvisko, adresa, e-mail a telefón
  • Fakturačné údaje – obchodný názov, fakturačné údaje, miesto podnikania alebo sídlo, e-mail, telefón a meno zodpovednej osoby

 

ZÁKLAD PRE SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Súčasná právna úprava umožňuje spracovávať osobné údaje na základe zákona (teda aj bez súhlasu dotknutej osoby) alebo na základe súhlasu dotknutej osoby.

Spracúvanie osobných údajov na základe zákona znamená, že aj bez vášho súhlasu môžeme spracúvať vaše osobné údaje pre účely výkonu našej činnosti. Základom pre takéto spracúvanie vašich osobných údajov sú príslušné právne predpisy vzťahujúce sa na našu činnosť (službu).

Ak neexistuje zákonný dôvod na spracúvanie osobných údajov bez vášho súhlasu, spracúvame vaše osobné údaje len na základe vami udeleného súhlasu.

 

ZVEREJŇOVANIE ÚDAJOV TRETÍM STRANÁM

Nami spracúvané vaše osobné údaje môžu byť spracúvané aj tretími osobami, za predpokladu, že je to nevyhnutné na plnenie nášho záväzku voči vám, našim klientom alebo na poskytovanie našich služieb. Pri výbere týchto partnerov vždy dbáme na to, aby bol zaručený vysoký štandard ochrany vašich osobných údajov. Tretími osobami sú napríklad poskytovatelia služieb Google a Facebook.

Osobné údaje dotknutej osoby môžu byť spracúvané v krajinách Európskej únie a krajinách, ktoré sú zmluvnou stranou Dohody o Európskom hospodárskom priestore. Prenos osobných údajov môže nastať len do tretích krajín, ktorých právny režim považuje Európska komisia za zabezpečujúci adekvátnu úroveň ochrany osobných údajov.

 

NAKLADANIE S OSOBNÝMI ÚDAJMI

Prevádzkovateľ spracováva vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné a nevyhnutné opatrenia nielen technického, ale aj kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

 

PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY

Dotknutá osoba má právo:

  • požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby,
  • na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
  • namietať proti spracúvaniu osobných údajov
  • na prenosnosť osobných údajov,
  • podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov,
  • svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať.

Akékoľvek otázky súvisiace s ochranou vašich osobných údajov nám môžete zaslať na email: info@atelierdaria.sk alebo priamo na adresu prevádzkovateľa.

Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.

 

ZODPOVEDNÁ OSOBA

Prevádzkovateľ týmto poskytuje informácie o zodpovednej osobe. Zodpovednou osobou je fyzická osoba Darina Komjátiová – Ateliér Daria,  IČO: 52 066 860 DIČ: 108 151 67 11, miesto podnikania Popradská 64/H, Košice 040 11,

Ako zodpovedná osoba za spracovanie vašich osobných údajov budeme spracovávať vaše osobné údaje len na základe platného právneho dôvodu, a najmä oprávneného záujmu, plnenia zmluvy, zákonnej povinnosti alebo udeleného súhlasu.

 

VIAC INFORMÁCIÍ O OCHRANE SÚKROMIA

Ochrana súkromia a Zmluvné podmienky Google

 

8 + 11 =

Share This